Belépési szabályok a Hungexpo területére

Tisztelt Kiállítók, Kedves Látogatók!

A probléma- és akadálymentes beengedés érdekében kérjük, hogy a kiállítók készítsék elő a kinyomtatott, vonalkódos visszaigazolásukat és a nevezett kutyáik oltási könyveit a veszettségi immunitást igazoló oldalon. A kiállítóktól egyéb igazolást, v.útlevelet nem kérünk!

Látogatóinkat pedig arra szeretnénk kérni, hogy a belépés meggyorsítása érdekében készítsék elő mobil applikációs védettségi igazolványukat, plasztik védettségi kártyájukat vagy ennek nyomtatott formáját és személyazonosító igazolványukat.

 

MASZK !!! - A maszk használata kötelező a kiállítás teljes területén a rendezvény időtartam alatt!

 

LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK – BELÉPÉSI SZABÁLYOK:

 

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét az FCI Európa Kutyakiállításon LÁTOGATÓI JEGGYEL történő belépési szabályokra.

A jelen járványügyi helyzetre való tekintettel, és a kormányrendeleti változásokat figyelembe véve szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a 2021 december 28-31. között megrendezésre kerülő FCI Európa Kutyakiállításra a LÁTOGATÓI JEGGYEL történő belépéskor védettségi igazolvány ellenőrzés történik. A belépés csak érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy védettségi igazolvány felmutatása nélkül vehet részt az eseményen, de kizárólag a koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt.

 

Köszönettel: a Hungexpo és a MEOE Szövetség szervező bizottsága

 

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

FCI EUROPEAN DOG SHOW 2021 BUDAPEST HUNGARY

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.