Nevezési feltételek

Nevezési feltételek

A kiállításra nevezés az FCI és a MEOESz érvényes Kiállítási Szabályzatának megfelelően történik. A kiállító az online rendszerbe történő nevezéssel vállalja azoknak betartását és magára nézve kötelezőnek ismeri el azt.

A kiállításra kizárólag FCI származási lappal rendelkező kutyák nevezhetők be, egy kutya egy osztályba nevezhető.

 

Nevezni csak online van lehetőség.

Faxon, e-mailen és postai úton érkező nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.

 

A nevezés egy bizonyos kutyára szól.

A nevezési díjat távollét esetén is be kell fizetni.

 

Az online nevezési rendszer a https://nevezes.dogshow.hu/ weboldalon elérhető. A nevezéshez előzetes regisztráció szükséges, majd ezt követően a rendszerbe történő bejelentkezés után lehet nevezni.
Az online rendszerben érvényesen nevezni csak úgy lehet, ha a nevezési díjak fizetése is megtörténik (online bankkártyás fizetés), amennyiben ez nem történik meg, vagy a nevező bármely más úton fizeti meg a nevezési díjat a rendszer automaikusan törli a nevezését. A sikeres nevezést és fizetést követően a rendszer e-mailben elküldi az ehhez kapcsolódó számlát, amely azonban nem minősül nevezési visszaigazolásnak, csak a nevezés és fizetés tényét igazolja. A visszaigazolásokat e-mailben a nevező a kiállítást megelőző héten kapja meg. A kiállítás előtti utolsó hétig a nevezések feldolgozása folyamatos, ennek aktuális állapotáról a nevezők az online nevezési felületen tájékozódhatnak.

 

A nevezőnek lehetősége van a nevezést és fizetést követően a nevezés módosítására az alábbiak szerint:

- osztályt módosítani (a kiállítás Rendezője által meghatározott Átsorolási díj ellenében van erre lehetőség)
 - kutyát cserélni (csak akkor ha a kiállítás Rendezője ezt engedélyezi az adott kiállításon, ebben az esetben az által meghatározott Kutya csere díj ellenében van erre lehetőség)
 - kiállítási napot cserélni (csak akkor ha a kiállítás Rendezője egyszerre egymást követően több kiállítást tart (a kiállítási napok közvetlenül egymást követik) és ezek között engedélyezi a kiállítási nap cseréjét, ebben az esetben az által meghatározott Nap csere díj ellenében van erre lehetőség)

 

Nevezési határidő

 

A nevezésre 2021. november 26. éjfélig van lehetőség!

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

FCI EUROPEAN DOG SHOW 2021 BUDAPEST HUNGARY

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.